Bangkoks Klong Prem Central Prison er noget, som turister der rejser til Thailand normalt forsøger at undgå. Meget regimenterede, skæve levevilkår, rådden mad, barske vagter og en stærk følelse af isolation tilføjer alle til den vidunderlige stemning på stedet. Et "forlænget ophold" i dette moderne Lubyanka Fængsel er noget, der skal undgås for enhver pris. Imidlertid kan uvidende turister bringe noget ind i landet, der kan resultere i en lang fængselsperiode og en stor bøde. Hvad er denne smugling? Heroin? Kokain? Marijuana? Skydevåben? Hustler Magazines? Glas fyldt med ebolavirus? Nej, ingen af disse. Det der kan ødelægge dit liv er ... en e-cigaret.

Add a comment

Chinatown - Et lille stykke Kina i midten i Bangkok

China Gate, Bangkok
_

Når det kommer til turister i Bangkok, er Chinatown et af de mest populære, af de populære steder. Denne del af byen betragtes som en kulinarisk stjerne for en ny generation, der kommer for at udforske området efter solnedgang, og for at spise den fantastiske mad der serveres her. Chinatown er en meget levende og pulserende bydel, der er elsket af næsten alle i Bangkok.

Add a comment

har du brug for en rejseforsikring?

Det korte svar er: JA, du har brug for at være forsikret når du rejser I udlandet.

I mange lande er det ikke obligatorisk med en rejseforsikring for at kunne rejse ind i landet, men det er altid tilrådeligt at have dig selv dækket for at undgå uforudsete hændelser i et fremmed land.

Hvis du ikke er dækket af en rejseforsikring, kan du i mange tilfælde opleve at skulle betale endog meget høje hospitals- og medicinudgifter hvis du skulle blive syg eller komme til skade under dit ophold i landet, og det er ikke sikkert at du har mulighed for at få dækket eventuelle omkostninger i forbindelse med forsinkelser på rejsen, eller ved at din bagage bliver forsinket.

Lad være med at behandle en rejseforsikring som enhver anden vare, og lad være med at tegne den, bare fordi at det er obligatorisk. Tænk på det som et aktiv der kan hjælpe dig med at beskytte dine finansielle tab fra de uforudsete hændelser der kan opstå når du rejser.

Du bør altid have en rejseforsikring hvis du besøger et fremmed land, da de kan fås til en fornuftig pris, og kan spare dig for mange unødvendige omkostninger og bekymringer når du er afsted.

 

Rejseforsikring fra World Nomads: Enkel og fleksibel

Du kan købe og gøre krav gældende online, selv efter at du er rejst hjemmefra.
Rejseforsikring fra WorldNomads.com er tilgængelig for personer fra 140 lande.
Den er designet for eventyrlystne rejsende og dækker medicinsk behandling, evakuering, bagage samt en række  adventure sport og aktiviteter.

 

7 ting du bør vide om rejseforsikringer fra WorldNomads.com

 1. Pålidelige underleverandører
  WorldNomads.com understøttes af en række stærke, sikre, specialiserede rejseforsikringsselskaber, der giver dig en bred dækning, 24 timers nødhjælp og det højeste niveau af support og kravstyring, når du har mest brug for det.

 2. Værdi for pengene med den dækning du har behov for
  WorldNomads.com yder dækning for, hvad der er vigtigt som rejsende. Ved at fokusere på hvad du har brug for og udelade hvad du ikke gør, er World Nomads priser nogle af de mest konkurrencedygtige online.

 3. Fleksibilitet når du har mest behov for det
  Ændrer du planer undervejs? Du kan tilkøbe mere dækning eller gøre krav online mens du stadig er ude at rejse. Du kan endda købe en police hos World Nomads selv om din rejse allerede er i gang.

 4. Dækning for en række af adventure activiteter
  Fra ski og snowboarding I New Zealand til whitewater rafting I Colorado, WorldNomads.com dækker en række af adventure aktiviteter, og giver dig ro i sindet til at kunne nyde din rejse optimalt.

 5. World Nomads gør din rejse mere sikker
  Alle WorldNomads.com brugere har adgang til up-to-date informationer om sikkerhed, samt samt råd om sikkerhed og tips online ved at benytte World Nomads Travel Safety Hub.

 6. Mere end bare en rejseforsikring
  Alle WorldNomads.com brugere kan lære det lokale sprog gennem en serie af iPod & iPhone Sprog Guides, og kan holde sig I kontakt med familie og venner med en online rejse journal.

 7. World Nomads har forpligtet sig til at yde en exceptionel kundeservice
  Hos World Nomads ønsker man at du får mest muligt ud af WorldNomads.com. Du kan finde ud af mere omkring hvorfor rejseforsikring er vigtig for din rejse. Hvis du har brug for at vide mere om rejseforsikring, eller sikkerhed I forbindelse med din rejse, er du velkommen til at kontakte WorldNomads.com

Add a comment

Alt materiale på The Big and the Small Things er beskyttet i henhold til ophavsretsloven, idet der dog tillades en højere grad af citering af artikler, end det som loven giver adgang til.

Artikler

Alle artikler på The Big and the Small Things er beskyttet af lov om ophavsret.
Det er tilladt at citere fra artiklerne uden forudgående aftale, sålænge at der er tydelig kildeangivelse.
Artiklerne må ikke bruges til kommercielle formål, uden forudgående accept fra The Big and the Small Things.

Den foretrukne måde ved brug af artikler: Linking
Citér en bid af artiklen, og sæt et link der viser tilbage til den artikel du citerer.
Det er ikke tilladt at kopiere hele artiklen, selvom du linker tilbage hertil. Artiklen er skrevet til The Big and the Small Things og det er meningen at folk der har interesse i at læse hele artiklen, gør det her på webstedet.
Den bedste måde at linke tilbage til artiklen er at benytte artiklens overskrift som anchor text, som her:

<a href="https://guldportalen.dk/da/chinatown-bangkoks-farverige-bydel">Chinatown, Bangkoks farverige bydel</a>Billeder

Alle billeder på The Big and the Small Things er beskyttet af lov om ophavsret.
Det er ikke tilladt at kopiere og bruge billeder fra The Big and the Small Things uden forudgående accept.
De fleste billeder er originalbilleder, der kun findes her på websiden. Såfremt du ønsker at gøre brug af et billede her fra siden der er taget af andre fotografer, kan vi formidle kontakt til fotografen, således at der kan indhentes tilladelse til at benytte det pågældende billede.

Der må IKKE hotlinkes til billeder på The Big and the Small Things

Alle henvendelser omkring brug af artikler og billeder, kan rettes til Jan Lassen

© 2016-2017 Jan Lassen & The Big and the Small Things.

Add a comment

Sejl mellem boderne på et flydende marked

Når man hører om markeder, tænker de fleste på de sædvanlige markedspladser, eller store indkøbscentre eller supermarkeder, hvor de finder alt på ét sted. Mens nogle måske tænker på markeder som loppemarkeder eller weekendmarkeder, der etableres på gaderne. Men så er der en tredje slags marked, som du kan finde på mange steder såvel som i Bangkok, kendt som de flydende markeder. Flydende markeder er markeder, hvor du ikke kun kan handle ting, men også på samme tid lære om livet for de lokale, der bor på bankerne langs floderne, hvilket i sig selv er en oplevelse for dem der besøger de flydende markeder.

Add a comment

Ting du bør opleve i Bangkok.

Sukhumvit
Sukhumvit

Bangkok, en by som du kan forvente noget af, som hovedstad i Thailand. Byen er et eldorado af shopping komplekser, templer, pulserende natteliv, lokale markeder og så mange attraktioner for turisterne, at det ikke er uden grund, at vi kan kan opleve Bangkok så overfyldt. Her har jeg listet ned nogle af de berømte attraktioner og ting i Bangkok, som du bør besøge eller prøve.

Add a comment