Bangkoks Klong Prem Central Prison er noget, som turister der rejser til Thailand normalt forsøger at undgå. Meget regimenterede, skæve levevilkår, rådden mad, barske vagter og en stærk følelse af isolation tilføjer alle til den vidunderlige stemning på stedet. Et "forlænget ophold" i dette moderne Lubyanka Fængsel er noget, der skal undgås for enhver pris. Imidlertid kan uvidende turister bringe noget ind i landet, der kan resultere i en lang fængselsperiode og en stor bøde. Hvad er denne smugling? Heroin? Kokain? Marijuana? Skydevåben? Hustler Magazines? Glas fyldt med ebolavirus? Nej, ingen af disse. Det der kan ødelægge dit liv er ... en e-cigaret.

Add a comment

Chinatown - Et lille stykke Kina i midten i Bangkok

China Gate, Bangkok
_

Når det kommer til turister i Bangkok, er Chinatown et af de mest populære, af de populære steder. Denne del af byen betragtes som en kulinarisk stjerne for en ny generation, der kommer for at udforske området efter solnedgang, og for at spise den fantastiske mad der serveres her. Chinatown er en meget levende og pulserende bydel, der er elsket af næsten alle i Bangkok.

Add a comment

Sejl mellem boderne på et flydende marked

Når man hører om markeder, tænker de fleste på de sædvanlige markedspladser, eller store indkøbscentre eller supermarkeder, hvor de finder alt på ét sted. Mens nogle måske tænker på markeder som loppemarkeder eller weekendmarkeder, der etableres på gaderne. Men så er der en tredje slags marked, som du kan finde på mange steder såvel som i Bangkok, kendt som de flydende markeder. Flydende markeder er markeder, hvor du ikke kun kan handle ting, men også på samme tid lære om livet for de lokale, der bor på bankerne langs floderne, hvilket i sig selv er en oplevelse for dem der besøger de flydende markeder.

Add a comment