Ting du bør opleve i Bangkok.

Sukhumvit
Sukhumvit

Bangkok, en by som du kan forvente noget af, som hovedstad i Thailand. Byen er et eldorado af shopping komplekser, templer, pulserende natteliv, lokale markeder og så mange attraktioner for turisterne, at det ikke er uden grund, at vi kan kan opleve Bangkok så overfyldt. Her har jeg listet ned nogle af de berømte attraktioner og ting i Bangkok, som du bør besøge eller prøve.

1. Grand Palace

Grand Palace, Bangkok

Af alle de historiske steder der er i Bangkok, hvis du kun har muligheden for at besøge et sted, så lade det være Grand Palace. Grand Palace med sine spektakulære strukturer og kongelige forbindelser har bragt de moderne monarker til skam. Paladset bruges stadig i dag til vigtige lejligheder og til at modtage statsoverhoveder fra andre lande. For at undgå besvær og for at få mest muligt ud af din tur anbefales det at tage Grand Palace-turen, som er en halvdags sightseeingtur med en professionel guide. Uden en guide kan du nemt gå glip af  mange af de vigtige funktioner i paladset, eller ikke forstå betydningen af det du ser.

2. Chatuchak Market

Chatuchak Market
Chatuchak Market

Chatuchak Market er Bangkoks weekendmarked, og er verdens største. Folk kommer hertil fra hele Bangkok, og man kan bogstavelig talt få alt; Fra religiøse ikoner til smykker og lækker street food. Markedet er så stort, at det har omkring 15.000 boder, så det kan være svært at forestille sig hvordan man skal kunne finde det man søger, men her er alt hvad hjertet begærer og lidt til.

3. Damnoen Sadauk Floating Market

Damnoen Sadauk Floating Market
Damnoen Sadauk Floating Market

For at få en helt anden og interessant markedsoplevelse, skal man gå til Damnoen Sadauk Floating Market. Bangkok er temmelig berømt for sine flydende markeder, hvorfor det engang blev kendt som Venedig i øst. Der arrangeres mange udflugtsture hertil, hvor du bliver hentet på dit hotel og bringer dig frem til markedet i en bus eller van med air condition. Det bedste er, at disse ture ikke koster alverden, hvis du ser dig lidt for, og ikke bestiller den første, den bedste tur.
Læs mere om Bangkoks flydende markeder

  

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

 

4. Terminal 21

Terminal 21
Inside view at Terminal 21

Navnet kan forlede dig til at tro at dette er en bus- eller togstation, men Terminal 21 er et meget berømt indkøbscenter i Bangkok. Hvad gør dette center unikt i forhold til andre centre i Bangkok, er at hver etage har et tema efter en international storby. Priserne er moderate i forhold til hvad man kan forvente i et indkøbscenter af denne kaliber, og der findes også nogle gode caféer og spisesteder.

5. Street Food Stalls

Street food, Bangkok
Street food

For at få den sande autentiske smag af Bangkok skal man helt sikkert prøve gadens mad. Street food boder findes over hele byen,  og frister med godbidder. Prøv f.eks. grillet fisk og kød, myriader af frisk frugt, supper og andre berømte retter.

6. China Town

Chinatown - Bangkok
Chinatown - Bangkok

Chinatown er et eksotisk, farverigt og meget behageligt område, der er fyldt med forskellige markedsboder og indeholder den højeste koncentration af guldbutikker i Bangkok. Under de store berømte festivaler som den vegetariske festival og det kinesiske nytår erfejringen værd at deltage i. Hvis du tilfældigvis er i Bangkok når der er sådanne festivaler, så sørg for at du ikke går glip af muligheden for at oplevelse Chinatown når det folder sig ud  i bedste stil.
Læs mere om Chinatown, Bangkoks farverige bydel

Før du tager afsted er det måske værd at læse lidt om hvad du IKKE skal gøre i Thailand: Things NOT to do in Thailand (Engelsk)

  • Tøv ikke med at dele dine tanker med en kommentar nedenfor.
  • Hvis du vil have mere som dette, kan du følge mig på Facebook, eller få opdateringer igennem mit Nyhedsbrev

Tak for din støtte