På min færden rundt på nettet, er jeg gentagende gange stødt på forskellige opskrifter på Avocado Chokolade Mousse, og syntes at det var noget der bare måtte prøves, så efter et par forsøg, og modificering af diverse opskrifter, er jeg nået frem til et resultat som jeg mener er ganske acceptabelt.


Jeg ved det, - det lyder skørt, men det virker, og virker oven i købet ganske fortrinligt, og ikke mindst så er det ganske delikat, og du vil ikke få en masse mælkeprodukter, og bedst af alt, Avocado Chokolade Mousse er en fremragende dessert, der ikke tager mange øjeblikke at frembringe.

 

 

Ingredienser:

  • En stor Avocado
  • 1/4 kop kakaopulver
  • 1/4 kop soya mælk
  • 1/4 kop agave honning
  • 1 teskefuld vaniljesukker
  • En knivspids chili

Dette vil give en mousse der vil fremstå som var den lavet af mørk chokolade, - ikke for sød. Hvis du foretrækker at den minder om mælkechokolade, kan du benytte lidt mindre kakaopulver, og lidt mere honning
 

Combine and blend

Skær avocadoen i mindre stykker, og put dem i en food processor eller blender, sammen med de øvrige ingredienser.
Kør det hele igennem foodprocessoren eller blenderen for 15-20 sekunder. Skrab siderne ned, og forsæt med at blende indtil konsistensen er blød og ensartet.

Du kan gå ombord i den med det samme, men jeg foretrækker at køle den ned en lille smule, da den vinder meget ved dette, men lad den ikke hvile for længe i køleskabet. Avocadoen vil begynde at oxidere, og det vil påvirke smagen, og absolut ikke i en positiv retning.

 Velbekomme


Hvis du vil have mere som dette, kan du følge mig på Facebook, eller få opdateringer igennem mit Nyhedsbrev
Tak for din støtte