Udskriv

Sejl mellem boderne på et flydende marked

Når man hører om markeder, tænker de fleste på de sædvanlige markedspladser, eller store indkøbscentre eller supermarkeder, hvor de finder alt på ét sted. Mens nogle måske tænker på markeder som loppemarkeder eller weekendmarkeder, der etableres på gaderne. Men så er der en tredje slags marked, som du kan finde på mange steder såvel som i Bangkok, kendt som de flydende markeder. Flydende markeder er markeder, hvor du ikke kun kan handle ting, men også på samme tid lære om livet for de lokale, der bor på bankerne langs floderne, hvilket i sig selv er en oplevelse for dem der besøger de flydende markeder.

Floating market in Bangkok
Flydende marked i Bangkok


Hvis du ønsker at fordybe dig i en helt ny måde at gøre dine indkøb, er flydende markeder i Bangkok et godt udgangspunkt. Ikke alene kommer du til at shoppe ting til en billigere penge, men du får en også en god chance for at prøve den lokale thailandske mad, som er en absolut guddommelig oplevelse, der er det hele værd. En tur til Bangkok er ikke afsluttet, før man har oplevet de flydende markeder. Så fortsæt i en af de lange smukt indrettede båd ned ad de snoede vandveje til de flydende markeder, hvor du, når du hopper af, vil finde dig selv omgivet af de lokale boder, der tilbyder alt fra lokalt høstede tropiske frugter til souvenirs, som du kan tage med hjem som en påmindelse om turen ud til et af de flydende markeder.


Save on your hotel - www.hotelscombined.com


Hvad der gør det til en ualmindelig ting at gøre er, at du ikke finder den store mængde af turister her, som du finder andre steder, så hvis du vil prøve noget anderledes, er flydende markeder en af de bedste muligheder. De vigtigste højdepunkter på de flydende markeder er, at der tilbydes den lokalt producerede mode, kunst og kunsthåndværk. De træbyggede butikker sælger alt fra t-shirt til håndlavede vandfarve malerier. Desuden findes de legetøj og slik, som du ikke finder andre steder end på Bangkoks flydende markeder, heller ikke på andre flydende markeder vil du finde de samme ting. Ud over det, hvis du er til alt godt fra havet, vil du elske maden her, det er her man kan finde den lækre seafood, som både er overkommelig i pris og super frisk, så du vil ikke blive skuffet. Udover mad og shopping, når du er færdig med at spise, kan du tage en bådtur for at tage en tur til et af de smukke skjulte templer eller bare læne dig tilbage og nyde udsigten over bankerne.


Alt i alt, at besøge et flydende marked, er en oplevelse og en tur i sig selv. De giver dig ikke kun en anden shoppingoplevelse, men giver dig mulighed for lære lidt om thailændernes måde at leve på, og hvordan de bruger deres liv. Nogle af de berømte flydende markeder i Bangkok er; Bang Phli Floating Market, Taling Chan Floating Market og Amphawa Floating Market.

Tak for din støtte

Visninger: 2782