Chinatown - Et lille stykke Kina i midten i Bangkok

China Gate, Bangkok
_

Når det kommer til turister i Bangkok, er Chinatown et af de mest populære, af de populære steder. Denne del af byen betragtes som en kulinarisk stjerne for en ny generation, der kommer for at udforske området efter solnedgang, og for at spise den fantastiske mad der serveres her. Chinatown er en meget levende og pulserende bydel, der er elsket af næsten alle i Bangkok.

Der er så meget folks yndlingssted, at der i løbet af dagen er helt overfyldt og fuld af mennesker. Pakket med fabelagtige restauranter i gaderne, markedsboder og forskellige butikker. Det er ikke bare et sted, det er en oplevelse som man ikke bør gå glip af. Den enorme energi dette distrikt har, gør det til en oplevelse i sig selv, at se alle de mennesker, der kommer her og vandrer rundt over det hele. Det er den samme energi, der gør at du vender tilbage igen og igen. Du vil få ekstra meget ud af dit besøg, hvis du planlægger at være her under de forskellige festivaler som finder sted, f.eks. kinesisk nytår, der er det tid til at udforske Chinatown i Bangkok når det viser sig fra sin bedste side.

Ting du bør opleve i Chinatown: 

Her er nogle ting du kan opleve, mens du besøger Chinatown. 

 1. Wat Traimit:

  Folk kommer til Wat Traimit for at se den største guld Buddha i verden. Den ædle statue, der sidder på et alter omgivet af thailandske gyldne buer, er betagende. Udsigten fra toppen af Wat Traimit giver dig udsigt over hele Chinatown Gate, et syn som du ikke vil glemme. Med den forfriskende brise er gåture i templerne forfriskende og smukke.

  Save on your hotel - www.hotelscombined.com
 2. Sampang Lane: 

  Sampang Lane er en meget lang, smal gade, der er fyldt med små boder. Næsten ligesom resten af området, er Sampang Lane også en meget sjov, kaotisk (på en god måde), og en meget rodet gade. Gadens dimensioner er meget begrænsede, hvilket faktisk gør det mere interessant og sjovt at være omkring. Du kan se og købe ting her, uanset hvad du kan lide. En perfekt måde at starte dagen.

 3. China Gate: 

  Som vi alle ved, har Bangkok verdens største Chinatown. China Gate ved indgangen er uden tvivl et meget imponerende sted. Det blev bygget i 1999, og kaldes også kongens fødselsdags festbue, og viser loyalitet over for det kinesiske samfund. Det blev bygget til fejringen og åbnet på kongens 60 års dag på tronen. China Gate står i midten på den store ø i rundkørslen for enden af Yaowarat Road, og løber parallelt med floden, hvilket gør den til en smuk baggrund for at tage billeder. 

 4. Yaowarat at Night:

  Yaowarat bliver om natten til denne smukke hovedgade i Bangkoks Chinatown. Det bliver til et af de største Street Food spisesteder i verden. Lokalbefolkningen og besøgende samles alle her om aftenen og natten for at udforske den mest fantastiske mad som dette sted byder på. Det er stedet hvor du kan få alle de kulinariske oplevelser, som hjertet begærer.

Hvis du vil have mere som dette, kan du følge mig på Facebook, eller få opdateringer igennem mit Nyhedsbrev
Tak for din støtte