har du brug for en rejseforsikring?

Det korte svar er: JA, du har brug for at være forsikret når du rejser I udlandet.

I mange lande er det ikke obligatorisk med en rejseforsikring for at kunne rejse ind i landet, men det er altid tilrådeligt at have dig selv dækket for at undgå uforudsete hændelser i et fremmed land.

Hvis du ikke er dækket af en rejseforsikring, kan du i mange tilfælde opleve at skulle betale endog meget høje hospitals- og medicinudgifter hvis du skulle blive syg eller komme til skade under dit ophold i landet, og det er ikke sikkert at du har mulighed for at få dækket eventuelle omkostninger i forbindelse med forsinkelser på rejsen, eller ved at din bagage bliver forsinket.

Lad være med at behandle en rejseforsikring som enhver anden vare, og lad være med at tegne den, bare fordi at det er obligatorisk. Tænk på det som et aktiv der kan hjælpe dig med at beskytte dine finansielle tab fra de uforudsete hændelser der kan opstå når du rejser.

Du bør altid have en rejseforsikring hvis du besøger et fremmed land, da de kan fås til en fornuftig pris, og kan spare dig for mange unødvendige omkostninger og bekymringer når du er afsted.

 

Rejseforsikring fra World Nomads: Enkel og fleksibel

Du kan købe og gøre krav gældende online, selv efter at du er rejst hjemmefra.
Rejseforsikring fra WorldNomads.com er tilgængelig for personer fra 140 lande.
Den er designet for eventyrlystne rejsende og dækker medicinsk behandling, evakuering, bagage samt en række  adventure sport og aktiviteter.

 

7 ting du bør vide om rejseforsikringer fra WorldNomads.com

 1. Pålidelige underleverandører
  WorldNomads.com understøttes af en række stærke, sikre, specialiserede rejseforsikringsselskaber, der giver dig en bred dækning, 24 timers nødhjælp og det højeste niveau af support og kravstyring, når du har mest brug for det.

 2. Værdi for pengene med den dækning du har behov for
  WorldNomads.com yder dækning for, hvad der er vigtigt som rejsende. Ved at fokusere på hvad du har brug for og udelade hvad du ikke gør, er World Nomads priser nogle af de mest konkurrencedygtige online.

 3. Fleksibilitet når du har mest behov for det
  Ændrer du planer undervejs? Du kan tilkøbe mere dækning eller gøre krav online mens du stadig er ude at rejse. Du kan endda købe en police hos World Nomads selv om din rejse allerede er i gang.

 4. Dækning for en række af adventure activiteter
  Fra ski og snowboarding I New Zealand til whitewater rafting I Colorado, WorldNomads.com dækker en række af adventure aktiviteter, og giver dig ro i sindet til at kunne nyde din rejse optimalt.

 5. World Nomads gør din rejse mere sikker
  Alle WorldNomads.com brugere har adgang til up-to-date informationer om sikkerhed, samt samt råd om sikkerhed og tips online ved at benytte World Nomads Travel Safety Hub.

 6. Mere end bare en rejseforsikring
  Alle WorldNomads.com brugere kan lære det lokale sprog gennem en serie af iPod & iPhone Sprog Guides, og kan holde sig I kontakt med familie og venner med en online rejse journal.

 7. World Nomads har forpligtet sig til at yde en exceptionel kundeservice
  Hos World Nomads ønsker man at du får mest muligt ud af WorldNomads.com. Du kan finde ud af mere omkring hvorfor rejseforsikring er vigtig for din rejse. Hvis du har brug for at vide mere om rejseforsikring, eller sikkerhed I forbindelse med din rejse, er du velkommen til at kontakte WorldNomads.com